Πως να έρθετε

pws-na-ertheteΗ Αλεξανδρούπολη προσεγγίζεται με όλα τα μέσα, αεροπορικώς, σιδηροδρομικώς, οδικώς και ακτοπλοϊκώς. Καθημερινά δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων συνδέουν την Αλεξανδρούπολη με τις πόλεις της Κομοτηνής, Ξάνθης, Καβάλας και Θεσσαλονίκης αλλά και με τις υπόλοιπες περιοχές του Νομού Έβρου. Καθημερινά δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνδέουν την Αλεξανδρούπολη με τη Θεσσαλονίκη, διερχόμενα από Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα, Σέρρες και Κιλκίς. Καθημερινά δρομολόγια υπάρχουν και με τις περιοχές του Βόρειου Έβρου, μέχρι τα Δίκαια.

Η Αλεξανδρούπολη διαθέτει και διεθνές αεροδρόμιο, από το οποίο εκτελούνται καθημερινές πτήσεις από και προς την Αθήνα. Ορισμένες μέρες της εβδομάδας υπάρχουν πτήσεις από και προς την Κρήτη και τη Μυτιλήνη. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών εκτελούνται μερικές εποχιακές πτήσεις από και προς τη Γερμανία και Ρωσία. Το αεροδρόμιο συνδέεται με την πόλη με αστικά λεωφορεία.

Για να βρείτε το ξενοδοχείο «Ωκεανίς», αναζητήστε την κεντρική, διπλής κατεύθυνσης Λεωφόρο Δημοκρατίας και πριν από το Δημοτικό Στάδιο, στρίψτε δεξιά στην οδό Κ. Παλαιολόγου 20. Η οδός είναι μονοδρομημένη. Παρκάρετε στην είσοδο του ξενοδοχείου.